La travessa del mediterrani

La travessa del mediterrani

velero_mar_verdeAquest estiu sortim a navegar i volem que vingueu amb nosaltres. Com a navegants que som, volem oferir-vos la oportunitat d’aprendre durant les vacances. És per això, que aquest estiu, podeu convalidar les pràctiques de navegació a vela amb la travessa que us portarà de vacances a les Illes Balears.

Aquesta és l’opció més completa pel que fa a formació, però si el que voleu és simplement passar unes vacances diferents acompanyats d’amics o coneixent gent nova i compartint una experiència única, no us ho penseu més i veniu a navegar aquest estiu amb nosaltres.

Per a més informació, no dubteu en contactar amb nosaltres via formulari que trobareu a la mateixa web o amb els canals de comunicació que ens ofereixen les xarxes socials. Ja sabeu que ens podeu trobar a facebook, twitter i instagram.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

WhatsApp chat