ELS CETACIS AL MEDITERRANI

ELS CETACIS AL MEDITERRANI

Vivim a un dels millors mars que hi ha al mon però moltes vegades desconeixem la vida i la diversitat que hi podem trobar.

rorcual-comúnÉs veritat que si ens fixem en la costa, la biodiversitat pot semblar relativament reduïda i més si pensem en costes com la Barcelonina. Però només fa falta anar una mica cap al sud, davant les costes del Garraf, a unes 5 o 6 milles i hi podrem trobar un dels animals més espectaculars que tenim al mediterrani: el rorqual comú. Aquesta balena, és relativament fàcil de trobar entre els mesos d’abril, maig i juny ja que es mouen per aquesta zona per a aparellar-se.

El rorqual comú o balena d’aleta, és el segon cetaci més gran del mon i el tenim al costat de casa.

Un altre argument per a no deixar-vos perdre l’oportunitat que teniu de gaudir de la travessa a les illes. En els nostres periples, no només podem veure aquest animal, sino que els dofins, caps d’olla, catxalots i fins i tot orques, poden arribar a ser vistes. A més, no seria la primera vegada que ens creuem amb peixos espasa o tonyines saltant a la nostra proa.

El mediterrani, un mar per a descobrir.

No Comments

Post A Comment

WhatsApp chat