LES MAREVELLES DE LES ILLES

LES MAREVELLES DE LES ILLES

Tot i que les Illes Balears són illes molt conegudes per a tots i totes, sempre hi ha recons que no es coneixen i que podem arribar a descobrir. Però una de les meravelles que ens ofereixen són les seves coses i penya-segats que podem gaudir i observar des de l’aigua.

Realment hi ha tantes cales i racons, que és difícil de fer una llista, el millor és navegar per la costa i anar descobrint les sorpreses que ens té preparada la natura.

mallorca desde el marUn lloc que us recomanem amb moltes ganes, és l’illa de Cabrera. Pot ser no és l’illa on hi va tothom, ja que no hi viu ningú i no te cap atractiu turístic fora de la pròpia illa. Però és un lloc màgic on podreu gaudir d’aigua de color turquesa i una infinitat de peixos a l’abast de les vostres mans. Heu de saber que per a poder dormir a Cabrera s’ha de reservar boia amb temps i que si la vostra intenció és fer la travessa sense saber ben be on parareu, no dubteu en planificar els dies en aquesta illa. No només podeu gaudir del lloc on descansar. Donar la volta a la illa no us costarà més d’unes hores i realment val molt la pena. Sobretot per gaudir del mar i el vent en un indret poc massificat i preciós.

A més, la fauna que podeu arribar a veure durant la navegada, tant per arribar a la illa com donant-li la volta és espectacular. L’espai de mar entre la illa de Mallorca i Cabrera és una zona de pas per als cetacis que viuen en els mars Balears. Si teniu l’oportunitat i la sort de coincidir amb aquests animalons, serà una experiència que no oblidareu en anys.

Lets Go Sailing

No Comments

Post A Comment

WhatsApp chat